Česká domácí kuchyně má hluboké kořeny ve středověku,
pokračování v Rettigové, Sandtnerové, Úlehlové-Tilschové a mistru Vrabci.
Často je zavrhována jako nezdravá, což ale není úplná pravda.
V naší útulné hospůdce z ní vybíráme to nejlepší. Držíme se tradičních postupů a receptů, využíváme co nejvíce surovin domácích výrobců (zvláště pak masa, které pochází z okolních farem).



V naší nabídce vaříme v malých množstvích domácí polévky jako bramboračku, kyselo, zelnici.

Z hlavních jídel oblíbenou svíčkovou, rajskou, guláš, španělského ptáčka, či vepřovou s domácím houskovým knedlíkem. Žádaným dezertem se stala palačinka s jablky.


Náročnějším hostům nabízíme rožnění, grilování, případně hostiny malé až po hostiny stylové s doprovodným programem.



Půlnoční dinner


